Bronsåldersfältet en kall vinterdag.

20 Jan

20140120-131920.jpg Vi är på ett gammalt gravfält från Bronsåldern, Tjärby kyrka syns i bakgrunden. Det är mycket kallt idag, några minus och mycket blåsigt. Häftiga gamla stenar går vi förbi (jag går, Charlie går inte mycket…)  mäktigt att tänka på att de stått där så länge och att det är utplacerade av människor som levde för så länge sedan. Detta struntade emellertid Charlie i, han var däremot mycket intresserad av att sträcka ut och tycker det är kul med snön, som de flesta andra barn =)

Lite balansövningar blev det också idag på några vindpinade träd. Inga bildbevis dock då jag fick lägga full focus på min duktiga jobbande hund, hårda vindar försvårade övningarna, men Charlie fixade det galant och vi blev så nöjda båda två.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.