På Vårdhundskolan =)

13 Apr

Vi var på Vårdhundskolan i Brösarp och det var så oerhört givande som vanligt. Detta var sjätte gången vi var där och det är bara en gång kvar… Kommer sakna att komma ner till Skåne och fylla på kunskap och positiv energi o pepp. Härliga människor och underbara hundar och kanonbra lärare. Vi har haft teori på förmiddagarna och praktik på eftermiddagarna, denna omgång. Talldungens gårdshotell står för all förtäring som serverar värsta gormetmaten, helt underbart ställe, Talldungen, det är där vi övernattar också.

Här kommer bilder från detta näst sista kurstillfället.

Från teorilektionerna:

Bilder från våra raster:

Från praktiklektionerna:

Vi fick alla spela vårdtagaren Gunnar, i olika skepnader. Gunnar var synskadad, så därför ser många av oss ut som ”flugan” då vi fick prova glasögon med olika former av synnedsättningar t.ex. tunnelseende och gula fäcken m.m. Roliga och mycket lärorika rollspel med varandras hundar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.