I Stockholm över påsken.

21 Apr

Vi har firat påsken i Solna i år. Charlie har fått mycket miljöträning t.ex åkt tåg, varit på stan, i parker, på utomhuscafeer, inne på gallerier m.m. Jag har haft enorm hjälp av barnen i familjen där vi bodde, Anders syskonbarn, Jakob, David och Linnea. Vi har fått träna mycket på att gå med dubbelkommando. Det har gått superbra. Konster har övats på t.ex vacker tass, sitt, ligg, snurra, godis på nosen sitter nästan och gå i åtta runt mina ben sitter snart.

När vi gick på stan med dubbelkommando (som kommer användas vid promenader i vårdhundjobbet så småningom) d.v.s jag höll ett koppel som satt i sele och ett stolt barn höll i ett kortare koppel som satt i halsbandet, så väckte vi uppmärksamhet t.o.m. i storstan. Flera personer stoppade oss och frågade om hunden och berömde de duktiga barnen. Denna dagen värmde hjärtat ordentilgt. Jag är så stolt över hund och de fantastiska hjälptränarna jag hade med mig.

Inte dåligt att sticka ut i Stockholms innerstad……  😉

Bilder från stadsmiljö:

 

Våra rumskompisar!

Lite bilder från lägenheten:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bilder från promenader i Solna m. omnejd:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.