Vi föreläste…

17 Sep

image

Idag var Charlie och jag och pratade Vårdhund, det gör vi ibland. Idag, inför ca 15 personer med like olika titlar. Bra att komma ut och visa oss lite och få informera om vårdhundar och hur det kan se ut när de arbetar i vården i olika sammanhang. Det är meningen att en insats med vårdhund till vårdtagare ska planeras individuellt och efter behov eller önskan från just denna personen. Det kan t.ex handla om att träna finmotorik, höja livskvaliteten och glädje genom hundkontakt, komma ut på promenad eller andra aktiviteter. Det fungerar också med gruppaktiviteter om man vill ha det, när vårdhunden kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.