”Liten” Sverigeturne i helgen.

I helgen som gick åkte vi 200 mil i Sverige. Hemifrån på fredagen till Stockholm, sen Östersund på lördagen och Karlskoga på söndagen och på måndagen bar det av hemåt igen. 

Ett skönt litet avbräck med att träffa släkt och vänner. Det som var mindre bra var att Charlie blev åksjuk, stackarn…. Nästa gång vi far på Sverigeresa får han ta förebyggande medicin för att lugna magen, så ska det nog kunna hållas i schack.

För Charlie och mig var det väldigt roligt att träffa Primus och Lynn, klasskompisar från Vårdhundskolan och boendes i Stockholm. Primus arbetar som vårdhund på ett boende för personer m. demens. Vi träffades på Gärdet där man får ha hundarna lösa. Där träffade vi på en Labradoodle till från Hööks uppfödning. Lika glad och leksen som alla andra doodlar vi träffat. Mycket spring och bus blev det på Gärdet, vill jag lova.

Bilder från Solna:

 

Bilder från Gärdet:

Foton från övernattning i Östersund, där vi träffade lite släkt:

 

I Karlskoga blev det mest soffhäng:

Publicerat av

Kommentera