Vovs på dagen och Dogz på kvällen.

Dagen började med det härliga gänget som är Vovs (hundens betydelse i Vardag Omsorg Vård och Skola). Vi är 5 hundförare till sociala tjänstehundar som har fått ett samarbete med Studiefrämjandet Halland. Så vi träffades i Varberg i Studiefrämjandets  lokaler idag för att utbyta idéer.

 Flitens låga lyste idag.

På kvällen deltog vi på aktivitetspromenaden som Dogz arrangerar varannan tisdag. Roliga och varierade träningsmoment under promenad. Ikväll var det kul att se Dogz nya lokaler. Det var för mörkt för att fotografera under själva promenaden ikväll, så bilderna fick vi ta inomhus denna kvällen.

image
Rebecka och Charlie bakom disken på Dogz =)

Deltagarna i kvällens aktivitet:

Charlie skrämde mig ordentligt efter promenaden, när han hoppade ur bilen hemma. Märkte jag att han dreglade mycket, konstigt… Detta tilltog så till den milda grad att han var dyngvåt på haka bringa och framben och jag fick lägga handdukar under honom…. Blev ju livrädd och började tänka förgiftning och allt möjligt hemskt. 

Ringe en jourvetrinär som sa- Jag tror han har slickat på en PADDA. -Jag sa: Driver du med mig? Men… så var det! Dregel i hinkvis och pigg hund = Hund verces PADDA! 

Så någon gång på slutet av promenaden har har Charlie passat på att slicka till på en padda, detta blev jag ju varse senare, för jag märkte inte det när det hände. Väldigt mörkt på kvällen nu, ju….

Dagen efter är han helt återställd =)

Publicerat av

En reaktion till “Vovs på dagen och Dogz på kvällen.

Kommentera