Vi föreläste på lärandeseminarium x 2

5 Dec

Charlie och jag var väldigt glada för en inbjudan att föreläsa på Lärandeseminarium för BPSD-administratörer d.v.s. undersköterskor inom särskilt boende i Halmstad. Dessa undersköterskor har specialutbildning för att arbeta med BPSD, som står för Beteendemässiga och Psykiska Symtom vid Demens. Det är ett kvalitetsabete inom särskilda boenden som pågår i hela Sverige.

Fina resultat har gjorts med arbete med Vårdhundar inom vården för personer med demens.

Det var jätteroligt att vi fick komma ut och berätta om vårdhundar för denna gruppen personal. Vi höll föreläsningarna i tisdags och onsdags denna veckan. Jag berättade om Vårdhundar / sociala tjänstehundar allmänt och hur just Charlie och jag tränar och om vår utbildning på Vårdhundskolan och att vi nu är ute i praktik. Prat varvades med att Charlie gjorde lite trick.

Tack så hjärtligt för vi fick komma!!!

Lite bilder från dessa båda föreläsningarna:

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.