Saga flyttar in och lite blandat.

Denna veckan har det hänt mycket. Saga flyttade äntligen hem till oss. Saga kommer bli en del av denna bloggen f.o.m nu. Hon är 8 veckor och några dagar och flyttade hem till oss i måndags. Planen är att hon också kan jobba som vårdhund i framtiden.

Vi har haft fullt upp hela veckan. Jag har semester och Saga har ju kommit, vi har haft mycket besök och det är passning mest hela tiden. Hon är pigg, nyfiken och lite vild ibland precis som valpar ska vara. Charlie tycker hon är ok när vi är ute, inne kan hon vara lite på…. 

Nedan är lite av vad vi hittat på i veckan:

 

På lördagen hade Hundboden invigning i Tjärby och det drivs av Wolvfens hunderi (länk i länklistan). En mycket trevlig butik i härlig miljö med riktigt mycket att titta på.

När vi var färdigshoppade åkte vi och gick på skön skogspromenad.

 Så här gick det till när Putte träffade Saga, helt underbart samspel =)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Publicerat av

Kommentera