Nova, Charlie och valp på magen.

8 Dec

På tisdagen tog vi en promenad med Nova och matte Malin på Galgberget. Charlie och Nova gillar leka med varandra. Saga orkar inte och får ännu inte gå så långt. Hon fick åka ryggsäck fast på magen… Hon var lite olycklig ett tag  då hon ville vara med och leka med de stora vovvarna. 

På kvällen åkte Charlie och jag in och var med på Dogz aktivitetspromenad, det var tyvärr för mörkt för att ta några bilder. Det var som vanligt en trevlig stund tillsammans med andra hundar och hundägare. Kul övningar med bl.a kontakt och balansträning. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.