Läshundsjobb x 2 och skogspromenad =)

17 Dec

Vi har haft en härlig dag! 

Läsning med barn 1 timme på morgonen och 1 timme på kvällen idag. Otroligt trevligt att vi får träffa så fantastiska barn och ungdomars som vill  läsa för Charlie. Idag har vi också lärt oss några nya ord av barnen och Charlie fick träna tricks också. Han fick också prova att själv välja trick-kort, det var en bra ide från en av besökarna. 

Mitt på dagen var vi på långsam skogspromenad, då jag får bära vår lilla Saga bitvis och när hon går själv så får vi ju rätta takten efter henne. Det var en väldigt skön och avkopplande promenad, det är vackert i skogen när det duggregnar, det blir så fint ljus och klara färger.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.