Avslut på Sagas valpkurs.

21 Jan

Saga och jag har gått valpkursen för Christina på Hundratio procent (länk i länklistan) , med ett härligt gäng med gulliga, duktiga  och härligt busiga valpar. Vi höll till i det nybyggda ridhuset i Gullbranna, jättebra att vara inomhus och väldigt fint ridhus.

Denna sista gång fick vi gå en bana med olika moment, bl.a. hålla en potatis på en sked i samma hand som kopplet, valparna skulle sitta kvar i 3 sek i en ruta, inkallning , fritt följ och valparna skulle runda en pall som sista moment. Skoj! Alla var jätteduktiga!!! Vi släppte också valparna och sedan gjorde vi inkallningar från lek… Det var svårt! Vi avslutade med lite fria övningar på det var och en behövde träna på.

Tyvärr är bilderna usla… det var så kallt om fingrarna…. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.