VOVS på ByrackaByrån

28 Feb

VOVS var med och samlade in pengar till Musikhjälpen via Hundsportens insamling förra året. I samband med det var vi med i en utlottning och vann då ett träningstillfälle på ByrackaByrån (länk i länklistan) i Veddige och Jessica Hedèn. På lördagen var det dags för oss att ”hämta” ut vår vinst.

Det var fyra av oss VOVS:are som kunde delta och vi fick riktigt bra träning och tips med oss. Vi har alla väldigt glada och sociala hundar och ibland kan just hälsningsceremonier gå över styr lite… Detta övade vi mycket på idag och hjälptes åt med att vara figurant till varandras hundar. Vi fick också en hel del tips på fiffiga aktiviteter till hunden som kan användas i våra arbeten med barn och gamla. 

VOVS, idag representerade av: Marie, Molly, Anne, Viggo, Ingegärd, Mitzy, Charlie och mig, tackar för en toppenvinst!!!

Här är bilder från dagen:

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.