Påsken 2016

image

Charlie och Saga träffade självaste Påskharen på stan på påskafton =)

Vi har haft en skön helg med miljöträning, lek och vila.

På fredagen gjorde vi inget. På påskafton var det miljöträning på stan och på tivolit. På stan var Påskharen och delade ut godis till barn. Haren hälsade så gärna på Charlie och Saga och matade dem med lite medhavda hundgodisar. Det var mycket folk på stan i vårvärmen. Mitt på torget blev Charlie så lycklig p.g.a. att vi träffade på två av hans vänner nämligen Shiela och Katie. Lyckan visste inga gränser och Shiela och Charlie ville gärna brottas och busa, dock blev det lite joxigt med koppel och allt stå hej på stan… Vi får ta leken i skogen någon dag. 

Sedan gick vi bort till tivolit:

 

Det var så härligt väder att vi gick in till stan en gång till och då hittade vi en av allas våra favoriter <3 vårt barnbarn Milia.

Påskdagen var det skogspromenad som stod på programmet. Saga träffade en kille som heter Santos och är en boxer på ett år som bor i grannskapet. De lekte riktigt mycket. Charlie var lite vuxen och styrde upp ungdomarna ibland. 

image

Saga och Santos

På annandagen hade vi besök av Milia hela dagen. Härlig dag med mycket bus och påhittighet och ett alldeles underbart vårväder.

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Påsken 2016

Kommentera