”fallskärm” för Charlie o rally för Saga.

15 Apr

Köpte lite nya saker att använda när Charlie och jag jobbar, en är som en fallskärm. Ett stort runt tygstycke med handtag i kanten och ett hål i mitten.  Det var en riktigt lyckad investering. Vi använde det så att de 8 deltagarna skulle samarbeta med att få ner bollen i hålet, för då blev den Charlies. Jätteskoj!

image

Charlie i väntan på att bollen ska rulla av tyget.

På kvällen var Saga och jag på en Rallylydnadskurs för nybörjare med 6 deltagare som hålls av Hundratio procent, Cristina Lundgren (länk i länklistan). Kul men lite svårt med alla skyltar, för matte då…. Rallylydnad bygger mycket på kontakt och följsamhet mellan hund och förare, så det övade vi också på en del ikväll. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.