Saga gick för vatten

14 Maj

I Halmstad var det stort jippo idag. Det hette – Gå för vatten. Man skulle gå en runda på 2 km runt Norre kattspark och utmed Nissan. Ju fler som gick desto mer pengar skänkte sponsorerna. Det var musik, dans, trampolinhopp, mycket bollspelande, kampsportare, hundar, mycket folk utmed rundan. Himla trevligt och med gott syfte. Pengarna kommer gå till att t.ex. bygga nya brunnar och se till att människor får rent vatten. 

Saga fick ordentlig miljöträning, vi gick med Lilla Hundpalatset som organiserade träffpunkt och att vi gick tillsammans. Hundarna som var med idag var Eros, Zuko, Pedro, Putte och Saga. Ett gott och tappert gäng som var duktiga och fixade allt ståhej med glans. 

Fint att det var vatten utsatt till vovvarna lite här och var =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.