På min firma Trygga Tassen tar vi uppdrag som t.ex. på bibliotek i Halmstad som läshund, besök på Barnkliniken, uppdrag med mål att främja skolnärvaron, föreläsningar, besök hos privatpersoner, hjälpa personer med hundrädsla m.m.

2019 utbildade jag mig också till hundinstruktör och nu är jag igång med lite Aktivitetspromenader i Halmstad med omnejd och det kommer lite kurser framåt. Följ gärna Trygga tassen på Facebook om du är intresserad av vår verksamhet.

Kontakta oss via formuläret här nedan eller skicka ett mail till tryggatassen@hotmail.com eller pm:a på Trygga tassens messenger om ni har frågor eller är intresserade av att boka in oss på något uppdrag.

Vi har anställning i Halmstad kommun som Vårdhundteam på 30% och är du eller din anhörig inskriven i Hemvårdsförvaltningen och är intresserade av ev. Vårdhundsbesök, så går det att ansöka om besök den vägen och kostar således inget för den enskilde.

Vi är några hundförare med sociala tjänstehundar som har samarbete med Studiefrämjandet i Halland genom VOVS (hunden i Vård, Omsorg, Vardag och Skola) VOVS finns att följa på Facebook. Där är också alla ekipagen presenterade.

4 reaktioner till “Boka oss!

 1. Hej en undran om man vill boka er för en föreläsning till Hösten vem kontaktar man
  Åker ni även till Gislaved

   1. Jag återkommer efter att ha diskuterat med styrelsen för PRO Gislaved
    Vad tar du ?

 2. Välkommen att höra av dig igen!
  Pris 2018 är 700kr inklusive moms per timme plus körersättning 30kr inkl moms per mil.
  När vi föreläser är det en hund och jag som kommer och berättar om vårt arbete tillsammans 😊🐾
  Vänliga hälsningar
  Annette

Kommentera