Vårdhundsteamet

Charlie kommer att jobba som vårdhund i Halmstad m omnejd. Vi har ännu inget färdigt koncept då det är en ny verksamhet här. Vi inväntar nu lite besked och hoppas på positiva sådana. Det går att hyra in oss som team genom Studiefrämjandet, information om det finns under kontakt.

Klar!! Guldbiljetten innebär- Vi blev godkända och är lämpliga att fortsätta utbilda oss till vårdhundteam!!! Nu väntar praktik till hösten och mycket mycket träning tills vi kan bli ett certifierat vårdhundteam.

Klar!! Guldbiljetten innebär- Vi blev godkända och är lämpliga att fortsätta utbilda oss till vårdhundsteam!!! Nu väntar praktik till hösten och mycket mycket träning tills vi kan bli ett certifierat vårdhundteam.

Sedan i maj 2014 när jag klarade det stora teoriprovet så fick jag titeln Vårdhundförare. Charlie har genomgått ett lämplighetstest, som alltid görs på blivande sociala tjänstehundar, när de är ca 1 år. Vi gjorde lämplighetstestet i april 2014 och vi blev godkända. I vår utbildning ingick ca 100 timmars praktik, de gjorde vi på Svalans dagverksamhet för personer med demens och på Hemgårdens äldreboende båda verksamheterna ligger i Halmstads kommun.

All praktik, teori och tester är vi godkända i och sedan maj 2015 är vi Certifierat Vårdhundsteam.

Certifierat våredhundteam =)

Certifierat våredhundteam =)

2 svar to “Vårdhundsteamet”

  1. Anonym 14 januari, 2016 den 03:39 #

    Du är verkligen duktig Annette, kul att se dina hundar. Du önskas all lycka i framtiden.Du behöver ju inte ha problem med att de skäller eller sticker iväg utan på det kan du ta det lugnt. Det är nog jobbigt att hålla på men du klarar det.

  2. Anonym 14 januari, 2016 den 03:41 #

    Tryckte för fort och jag måste ju skriva vem jag är Inga i Tönnersjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s